dissabte, 22 de febrer del 2014

Sopar 2n Aniversari

Com no podia ser d’una altra manera, en un ambient festiu i de germanor es va viure ahir al vespre la festa del 2n aniversari de la Penya Blanc i Blava de Tordera.

Una cinquantena de persones entre socis, amics i convidats es varen aplegar a la seu de la Penya per gaudir d’un copiós sopar on no hi va faltar de res.

Enguany, ens van acompanyar com a representació del club la Sra. ANNA MARIA FUSTÉ, Vicepresidenta RCD Espanyol i com a representat de la Federació en JOSÉ Mª GARCÍA, Cap de Comunicació i Premsa. També, vàrem comptar un any més amb en JAUME MARTÍNEZ, Coordinador de Penyes del RCD Espanyol, i amb SÍLVIA CATALÀ, Regidora d’Esports de l’Ajuntament de Tordera.

A més, una nodrida presència d’amics de la Penya Blanc i Blava de Blanes, així com un gran nombre del socis de la nostra penya, ens van fer costat en una vetllada que vas ser amenitzada amb imatges televisives de la història del nostre club, cosa que va despertar un gran interès entre els assistents.

No hi va faltar el pastís d’aniversari, els parlaments dels convidats encoratjant i recolzant la nostra tasca i  l’entrega del record commemoratiu del club per part de la Sra. Anna Maria Fusté.

En aquesta edició tampoc va faltar els sorteig d’una panera, així com de bufandes, samarretes i d’altres productes de marxandatge oferts pel club.





















































Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada