divendres, 27 de gener del 2012

La PBB de Tordera al programa "De primera" de M1tv

M1tv emet dins la seva programació, una tertúlia esportiva dedicada al F.C. Barcelona i R.C.D. Espanyol. 

El passat divendres 20 de gener van participar-hi el President i Tresorer de la nostra penya,  Sr. Joan García i Sr. Blas Escolano respectivament.

En el següent enllaç podeu veure el programa sencer.

De primera - 20 de gener de 2012


diumenge, 22 de gener del 2012

Espanyol 3 - Granada 0, per a tu Jarque!



Mauricio Pochettino ha agraït que des del primer minut el suport de l’afició s’ha sentit i la confiança que ha transmès des de fora cap a dins ha fet que l’equip se sentis molt més segur.
Ha afegit també que a banda del resultat, està content donat que el dia ha estat un recull d’emocions, pel matí s’havia fet un tribut al nostre etern capità Dani Jarque, havia estat amb la seva família i ha tancat una nit fantàstica culminada amb triomf de l’equip.








dijous, 19 de gener del 2012

Proper partit, dissabte 21 de gener

El proper dissabte si no aneu a l 'Estadi del RCD Espanyol Cornellà-El Prat, ja sabeu que podreu gaudir del partit a la seu de la PENYA BLANC-I-BLAVA DE TORDERA al “Cafè Ateneu”  carrer de l’Amistat, 14.

Us hi esperem.

Visca l’Espanyol!!!


dilluns, 16 de gener del 2012

El Reial Club Deportiu Espanyol ja té oficialment penya blanc i blava a Tordera

El Reial Club Deportiu Espanyol ja té oficialment una penya al nostre municipi. Aquest passat divendres es va inaugurar la nova penya blanc i blava de Tordera. L’acte va servir per presentar l’entitat i explicar les activitats i avantatges de què gaudiran els socis. Els assistents a la inauguració van poder gaudir de la visita del vicepresident del club, Francesc Ciprés, i de dos exjugadors, Pedro Patón i Antoni Blanch.

El president de la penya blanc i blava de Tordera, Joan Garcia, va engegar l'acte amb el seu discurs inaugural.

A la inauguració de divendres també hi va assistir Araceli Pérez, vicepresidenta de la Federació Catalana de Penyes del Reial Club Deportiu Espanyol. En declaracions a Ràdio Tordera, Pérez va destacar la importància de la penya blanc i blava de Tordera en el conjunt de la província de Barcelona. 

La Regidora d’Esports de l’Ajuntament de Tordera, Silvia Català, va destacar en el seu parlament el paper de l’equip femení del Reial Club Deportiu Espanyol, en la seva tasca d’integració de la dona en el món de l’esport, i més concretament del futbol. A més, va aprofitar per donar la benvinguda a la penya en el teixit associatiu del municipi i els va encoratjar a treballar com el desaparegut capità, Dani Jarque. 

L’acte d’inauguració de la penya blanc i blava de Tordera va finalitzar amb un sopar per a tots els assistents. A partir d’ara, la nova penya de l’Espanyol començarà a treballar en la organització d’activitats populars diverses, per tal d’integrar-se a l’associacionisme del municipi.

Font informació web Ràdio Tordera, aquí trobareu la informació completa.